Allerlaatste zomertraining en op naar het ijs!

Allerlaatste zomertraining en op naar het ijs!

Dit jaar gaat de ijsbaan pas 27 oktober open i.p.v. 10 of 11 oktober vanwege energiebesparing. Dat vereiste wel wat aanpassingen wat betreft de trainingen. Voor de conditietraining in het bos werd het na 3 oktober te donker, maar we konden gebruik maken van het terrein rond het voetbalveld in Petten, de parkeerplaats aldaar en het verlichte pad naar de dijk toe. Zodoende konden de trainingen doorgaan tot 24 oktober.

We hebben het afgesloten met een picknick in het donker. Gezellig na kletsen onder het genot van koffie/thee/sapje en natuurlijk met een overheerlijke koek van bakker van der Ploeg. We hebben een goed zomerseizoen gehad met een goede opkomst en we zijn dus goed voorbereid op het winterseizoen.

Zaterdag om 7.45 start de eerste training, maandag om 17.30 tot 21.15 beginnen de drie andere trainingen.