Pim neemt afscheid

Pim neemt afscheid

Op de ledenvergadering van 28 september jl. hebben we afscheid genomen van Pim Keetman als trainer. Heel jammer, maar we respecteren zijn besluit. Zelf zei hij: voordat ik er 50 jaar bij ben stop ik, want ik hou niet van gedoe oftewel ‘poepelegain’. Nu vond het bestuur ook 49 jaar reden genoeg om bij stil te staan. Dus alle leden, maar ook oud leden werden uitgenodigd om bij zijn afscheid aanwezig te zijn en velen waren gekomen.

De voorzitter las uit het schriftje met notulen van weleer voor met verslagen van wedstrijden of trainingen. Pim zijn naam kwam er geregeld in voor: geselecteerd of record gereden. Ook het jaar 1980 dat Pim als trainer begon was vastgelegd. We bedankten Pim voor zijn jarenlange inzet voor de club en overhandigden hem bloemen en een karikaturaal portret van hem zelf, getekend door Ton Bakker, die jarenlang bij hem getraind heeft. Bovendien werd Pim met een oorkonde benoemd tot erelid van de vereniging.

Pim was  erg verrast om schaatsers te zien, waar hij ooit mee getraind had of die hij training had gegeven. Hij had de meeste al jaren niet meer gesproken. Er werden heel veel verhalen opgehaald over snel op het ijs, maar ook op de weg naar Italië om daar de 24-uurs wedstrijd op de schaats te rijden. Het werd erg gezellig en er was tijd te kort om bij te praten.

Pim bedankt en veel gezondheid en geluk!