De slotavond: Ouderwets gezellig!

De slotavond: Ouderwets gezellig!

22 april jl hielden we de slotavond na twee jaar van afwezigheid. Het voelde goed om het seizoen weer goed te kunnen afsluiten en de sfeer voelde vertrouwd.

We beginnen altijd met een officieel gedeelte met mededelingen, terugblik van het afgelopen jaar met een diashow van de verschillende trainingen, prijsuitreiking clubkampioenschappen en het bedanken van alle vrijwilligers. Daarna volgt het informele gedeelte met bingo ( altijd geslaagd met heel veel prijzen, dank aan de sponsors!) en nog even na kletsen.

De wisselbeker overall werd dit jaar niet uitgereikt. Het wedstrijdseizoen was door corona niet compleet en er viel daardoor geen klassering te maken. Wel konden we de Dirk Drent Bokaal, ofwel de progressie beker uitreiken. Deze werd gewonnen door Romy Sneekes.

Op de slotavond openen we ook altijd het nieuwe jaar, want de inschrijfformulieren liggen weer klaar om te worden verstuurd. De skeelertrainingen zijn al begonnen, de andere trainingen starten half mei.