De uitdaging aangegaan: meedoen met de jeugdschaatsles!

De uitdaging aangegaan: meedoen met de jeugdschaatsles!

Vanmorgen (5 februari) mochten we vele ouders of andere familieleden verwelkomen bij het jeugdschaatsen. Ze waren uitgenodigd, omdat de kinderen dan konden laten zien wat ze al geleerd hadden. Natuurlijk, deden ze allemaal deze les ook mee.

Voor sommige gastrijders was het de eerste keer dit seizoen om op het ijs te staan. Na eerst wat onwennige streken voelde het snel al meer vertrouwd. De kinderen hielpen ze en gaven aanwijzingen bij lastige oefeningen. De ouders werden ook ingeschakeld, om hun kind vast te houden bij het bocht lopen. Dat ging heel goed. Konden de ouders ook al zo goed starten als de kinderen? Dat moesten ze natuurlijk bewijzen. Ze startten met hun kind. Poeh, nog best lastig, maar ze lieten zich niet kennen! Bij de estafette waren ze net zo enthousiast (en fanatiek) als de kinderen.

Op de vraag of de kinderen tevreden waren over de prestaties van hun ouders, waren ze kritisch (zat niet diep genoeg, of niet zo snel met starten), maar ook heel positief en vooral lief!!!

We hebben er allemaal van genoten.