Nog een paar weken…………

Nog een paar weken…………

Haal de schaatsen alvast maar weer tevoorschijn, want ijsbaan de Meent te Alkmaar opent op 12 oktober de deuren. Tijdens de bostrainingen in Petten, het skeeleren en het fietsen, zijn we al druk bezig met de voorbereiding. Vele Zwanenwaters starten dus niet vanuit het niets met schaatsen, maar hebben de spieren al aan het werk gezet. Dit is goed, want een goede voorbereiding helpt om blessures te voorkomen en bovendien bouw je sneller je schaatsconditie op.

De abonnementen (het aantal is ongeveer gelijk gebleven met vorig jaar!) zijn aangevraagd, de rekeningen verstuurd en een planning voor de trainingen is gemaakt. De agenda voor de langebaanwedstrijden en marathons zijn nog niet bekend, maar zodra ze er zijn worden ze gepubliceerd. Dus houd de website in de gaten!