Margreet benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau

Afgelopen vrijdagochtend 26 april kwam Arie van de Berg Margreet om kwart over 9 ophalen om “dingen te regelen voor de schaatsvereniging”. Nietsvermoedend ging Margreet mee naar het gemeentehuis.

Margreet is al sinds 1974 bij de schaatsvereniging en altijd bezig voor de club. Margreet geeft iedere zomer droogtraining in de duinen van Petten, in de winter de schaatstraining op meerdere trainingsuren, regelt veel voor het jeugdschaatsen, houd vergaderingen, schrijft nieuwsberichten voor de website, coacht bij de wedstrijden, begeleid de jeugdtrainers bij de schaatsclinic tijdens Schagen on Ice, doet veel voor de promotie van de vereniging en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Deze bijzondere verdiensten mogen niet onopgemerkt blijven en zo kwam er een complot op gang om Margreet te eren voor haar bijzondere inzet voor de schaatsvereniging.

Tijdens de Lintjesregen in Langedijk werd Margreet benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. In bijzijn van familie en de leden van de schaatsvereniging die in het complot zaten (Arie van de Berg, Ronald van de Berg en Karin van Wel)

Margreet, je heb deze onderscheiding dubbel en dwars verdient.

 

 

 

 

Bron foto: Nieuwsblad de Koerier