Jonge marathon cracks

 

 

 

 

 

 

 

 

Jonge marathon cracks

Zaterdag 23 februari was de finale van de pupillen marathons . De pupillen moesten 5/6/7 ronden rijden. Van ’t Zwanenwater deden Siska Hoekstra, Lynn Schipper en Ruud de Groote mee. Ze reden mee in de categorie pupillen B. Ruud is 8 jaar en pupil E, maar daar is nog geen categorie voor en daarom reed hij bij de B’s. Hij hield zich heel goed staande in deze groep. Vaak zat hij vlak achter de kopgroep en dat is knap! Hij eindigde als 7e in de eindklassering (12 deelnemers). Siska had al een echte marathon stijl: handen op de rug en gewoon doorgaan. Zij eindigde in de finale heel mooi op de tweede plaats (16 deelnemers)! Lynn houdt meer van marathons dan van wedstrijden en ze schaatste alle 5/6 ronden dan ook goed door! Ze eindigde netjes op de 4e plaats en viel net buiten de prijzen. Volgend jaar weer???