Afsluiting seizoen

Afsluiting seizoen

6 april was de feestelijke afsluiting van seizoen 2017-2018 en daar waren veel leden voor naar de kantine van SRC gekomen. Voorzitter Joost opende de avond en keek terug op het afgelopen jaar. In de dia show zag menigeen zichzelf in actie tijdens wedstrijden of trainingen. Daarna werden de prijzen van de clubkampioenschappen uitgereikt.  Het is altijd weer spannend wie de wisselbeker voor meeste progressie wint, want dat is lastig om zelf uit te rekenen. Dit jaar was deze voor Jari Roozing. De wisselbeker overall was voor Aart Mulder. In een grafiek liet Joost zien hoeveel seconden we met elkaar weer sneller waren geworden. Trainingen hebben dus zin en daar hebben we de trainers voor. Alle trainers voor zowel de licentierijders als jeugdschaatsers werden daarom in het zonnetje gezet. Ook alle vrijwilligers van bestuur en jury werden bedankt. Bij de jeugdschaatslessen assisteerden er 5 junioren en ook zij werden naar voren geroepen. Wie weet worden zij onze toekomstige trainers.

Na dit officiële was het tijd voor de bingo. Dat levert altijd veel plezier op, vooral bij de jeugd.

Normaal gesproken wordt op de slotavond ook altijd het nieuwe seizoen ingeluid met het inschrijfformulier voor het komende seizoen. Echter, de trainingsuren op de baan staan nog niet vast. We moeten daar dus nog even op wachten. Wel werden er plannen gemaakt voor de zomertrainingen en data vastgelegd. Zo beginnen de fietstrainingen op 16 april, de skeelertrainingen op 19 april en de bostrainingen op 5 juni.