Ouder-kind schaatsen, dat was genieten!

Ouder-kind schaatsen, dat was genieten!

Zaterdag 3 februari mochten de jeugdschaatsers papa, mama, opa, oma, oom, tante, buurvrouw, buurman enz, uitnodigen om een les mee te doen met hun. Dé kans om eens op het ijs te staan in plaats van er naast en die werd gegrepen door veel enthousiaste gastschaatsers! De kinderen deden graag een oefening voor. Voor de gasten waren de oefeningen best lastig, want ga maar eens diepzitten, of ga maar eens onder zo’n stok door of ´eitje leggen´! Ze deden hun uiterste best om natuurlijk niet al te erg af te steken bij het niveau van de kinderen. Ook al hadden ze zere voeten, ze lieten het niet merken deze bikkels! Ze hielden goed vol tot het einde. Misschien zijn ze morgen wat stijf, maar dat mag de pret niet drukken. Aan de gezichten en reacties van de kinderen te zien, genoten ze er enorm van. Wij als trainers/begeleiders bedanken alle gasten voor hun betrokkenheid en inzet. We vonden het geweldig, want dit soort activiteiten inspireert ons en we worden er heel blij van.