Voorbereidingen Alpe d’HuZes 9 juni 2011

In November zijn we begonnen met de voorbereidingen voor Alpe d’HuZes.  9 juni 2011 gaan we 6X de Alpe d’Huez opfietsen voor het KWF. We zijn een compleet team geworden Team Bike Against Cancer (BAC) bestaat uit 7 mannen en mij (Daniëlle). Een aantal keren hebben we met ze alle getraind, ronden van 80km. Verder doen we aan spinning en aan tacxen.

Inmiddels hebben we al ruim 11.000 euro opgehaald! Een enorm bedrag maar we zijn er nog lang niet. Om nog meer geld op te halen hebben we verschillende acties bedacht hieronder een overzicht:

Vanaf 23 december kunt u uw flessenbon inleveren bij de Deka te Hippolytushoef
19 februari ATB wedstrijd te Wieringerwaard
12 maart Kapper knipdag te Hoorn
16 april Spinningmarathon te Wieringerwerf
22 april 11.00 – 18.00 Verkopen wij bloembollen en andere artikelen op de paarsmarkt te Hippolytushoef
14 mei 13.00 – 01.00 uur BeneFietsfeest te Wieringerwerf
Datum onbekend: Ballenactie te Wieringerwerf

Ook hebben wij een kopgroep. In onze kopgroep hebben wij bekende BNR’s en minder bekende Nederlands gevraagd om een reactie om ons te steunen op onze weg naar Alpe d’HuZes. Inmiddels hebben Eddy Zoey en Marijn de Vries plaatsgenomen in onze kopgroep! Adrie Visser heeft ook laten weten dat ook zij graag deel uitmaakt van onze kopgroep. Wat zij ervan vinden is te lezen op onze website www.teambac.nl

Zaterdag 14 mei zal er in Wieringerwerf een BeneFietsfeest zijn voor team BAC. Overdag zullen er verschillende activiteiten en andere leuke dingen plaatsvinden. Het avond programma bestaat uit muziek er komen live bandjes optreden, gezelligheid en een praatje. De bandjes komen geheel belangeloos optreden. Zodra hier meer info over bekend is komt dat op onze website te staan. Hou deze datum vooral vrij in de agenda en neem zoveel mogelijk mensen mee!

Onze droom is dat kanker van een dodelijke naar een chronische ziekte evolueert en dit binnen 10 jaar. Vorige week was in Amsterdam de aftrap van het programma Understanding Life! Tachtig topwetenschappers, onder wie Nobelprijswinnaars (James Watson), formuleerden daar, deze vraag hun antwoord: jullie doel is haalbaar!

Hieronder nog een overzicht van trainingsdata’s die al vast staan. Mocht je mee willen trainen laat het mij weten via danielleklein120@hotmail.com Verder trainen we elke zondag ochtend rond 9.00/9.30 uur.

13 februari 2011 100km start om 9.00
27 februari 2011 120km start om 9.00
19 maart 2011 150km Tourtocht Joop Zoetemelk in Leiden;
3 april 2011 150km Tourtocht Hel van het Mergeland in Limburg;
23 april 2011 160km Ronde van Noord Holland vanuit Alkmaar;

Meer informatie is op onze website te vinden: www.teambac.nl of op mijn deelnemerssite  http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/danielleklein/danielle-klein/